sobota 1. prosince 2012

Motýlci motýlci

Protože  teď možná někteří z vás ukecávají Ježíška aby jim nadělil vyšívací stroj, budou následující dva články zaměřeny právě na ně. Dneska vám ukážu Janome 350E a povykládáme si jak vyšívat na trička :) Motýlky má všechny tento stroj přímo v paměti :)


Udělala jsem Janičce z obyčejného trička motýlkové a ona se nemůže dočkat, až bude zase léto a bude ho moct nosit :)

Podrobné povídání najdete v článku  Jak vyšívat na trička

Ve čtvrtek vám představím Brother 750E a ještě do Vánoc uvidíte i Brother V5, který je tento víkend na výstavě Kreativa-Hobby v Praze Holešovicích i s holkama od nás z obchodu, takže jestli ještě nemáte plán na víkend, zajděte se na mazlíky podívat!

Krásný den

Lenka

PS: jak tu Dáša "pekla" perníčky na vyšíváku, tak děti zahlásily že my se pustíme do opravdových. Včera jsem udělala těsto a dneska jdeme vykrajovat. Koupila jsem si super zlepšovák od Tescomy, tak jsem na něj zvědavá, jestli to bude fungovat :)

5 komentářů:

  1. Zase krása! Perníky mě čekají ještě zítra :-), takže držím palce, ať se Vám těsto nelepí a užijete si to kuchtění!

    OdpovědětVymazat
  2. ahoj Leni ..to je krása, pernicky jdeme taky dneska pect,a chaloupky k tomu,me deti dostavaji kazdy rok ode me chaloupky z perniku na mikulase,takze i letos nesmim sklamat :-) at Vám to jde pekne od ruky :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Leni, dnes jsem v Praze u dcery a byly jsme se podívat na výstavě. Viděla jsem jak šicí stroje, tak tvoje výrobky - nádhernou deku, knížku pro děti, výšivky na rozpustném vatelínu, deku z aplikací.. byla jsem unešená, u vašeho stánku jsme zůstaly asi nejdýl. Věnovala se nám slečna, všechno vysvětlila, ukázala, byla jsem moc ráda, že jsme zašly...

    OdpovědětVymazat
  4. :) ... Jitu jsem moc ráda, že ses zašla podívat - a vy všichni co jste přišli a třeba ještě dneska přijdete. Snažili jsme se, aby bylo na co koukat :)
    Perníčky máme upečené i nazdobené, tak zase něco můžu odškrtnout :)

    OdpovědětVymazat