neděle 11. srpna 2013

Kovářova kobyla

Znáte to... kovářova kobyla chodí bosa :)
U nás už bosa nechodí :D ... přeci jen letos na jaře jsem koupila v Kiku trička bez obrázků bratru za páďo a děti si konečně vybraly i nějaké výšivky, které na to chtějí vyšít.

Kubovi jsem na dovolenou vyšila akvárko - jednu z mých nových výšivek.
 Velikost je 13x18 cm, takže když vyšíváte takhle malé tričko, je potřeba ho pořád hlídat, jestli se náhodou nepřišívá k výšivce i rukáv ;).  Barvu nití si vybral sám (naštěstí se mi povedlo ho nasměrovat ke světle modré, původní vybraná barva byla zelená ;) ... a taky si triko celou dobu vyšívání hlídal.


Výšivka akvária je teď u nás na webu i včetně všech mořských tvorů samostatně, a ty co tam ještě nejsou budou postupně přibývat příští týden. Byla by z toho i hezká bordura na polštář!

Janička si vybrala tuhle výšivku koníka
na světle růžové tričko si vybrala vyšít ho takovou sytě malinovou barvou. Samotnou by mě to nenapadlo, ale vypadá to opravdu hezky :)


Krásný den

Lenka

PS: normálně vás tu neotravuju se zajímavými akcemi na šicí stroje (teda pokud byste rády, tak napište), ale tahle je fakt výjimečná. Pokud uvažujete o tom stroji co mám já -Brother NV V5, tak teď k němu dáváme příslušenství za 17000 zdarma! Je to fakt bomba, je tam stolek, taková ta GIGA kráčející patka, svítící LED patka na vyšívání a dvojpedál. Více tady

5 komentářů:

  1. Leni, to se Kuba nosí, viď? Moc pěkné akvárko. A Jani, to taky pěkně zkombinovala s tou malinovou nití. Krásnou neděli.

    OdpovědětVymazat
  2. :) přesně tak holky, Kuba se nosí :) ... je to parádník až hrůza :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tričko vypadá fantasticky !!! Ty mořské výšivky jsou nádherné !Leni pod výšivku na trička dáváš jakou výstuž ?Moje děti vyšívací nitě škrábou ...
    A vidím,že jsme stejně pojmenovaly své syny "o)
    Doufám,že jste si na dovolené odpočinuli ...
    mějte se krásně ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Renči dávám nažehlovací papír a pod to ještě netkanou Novofix. Trochu jsem taky čekala, jestli je to nebude škrábat, ale Kuba je tak rád, že je fešák, že nic neříkal :)
    Existuje ještě nažehlovací tkanina pod výšivku na zakrytí stehů - bývá někdy pod kupovanýma tričkama, ale je tak drahá, že jsme ji do eshopu nebrali, protože se bojím, že by se neprodala.

    OdpovědětVymazat