neděle 3. června 2012

Látečky

Už jsem psala, že celý červen bude ve znamení aplikací s letní a mořskou tematikou. Abyste mohli dělat aplikace, nestačí vám ale barevné nitě, potřebujete i barevné látky. Ne, že bych doma vůbec žádné neměla ;) ... ale bylo potřeba přikoupit - to určitě chápete :D. A počasí jak dělané na sušení prádla mě inspirovalo k velké akci - všechno to vysrážet. Neměla jsem vysrážené ještě ani látky z předchozího nákupu. Teda byla to brigáda, na šňůrách to potom vypadalo takto:

Látky jsou jednobarevné nebo s jemným vzorem. Brala jsem to po  půl metru, přeci jen na aplikaci stačí kousek, hlavně potřebujete škálu barev -jako pastelky :) ... modrá a zelená jsou vzadu, nebojte- jsou tam.
Už je mám i vyžehlené a odpoledne je začnu strkat do vyšíváku!

Krásnou neděli
Lenka

6 komentářů:

  1. Téééda, kde přesně že to bydlíte??? Se asi vydám na lup.

    OdpovědětVymazat
  2. Leni, naši sousedé na chalupě se diví, že jsem na chalupě na víkend a přitom pořád něco peru. Ale my víme svý! J.

    OdpovědětVymazat
  3. Leni to je nádhera ☺..už se těším co krásného zase přibude na Tvém blogu ..no a já netrpělivě vyhlížím ,tu moji injekci finanční ...nemůžu se dočkat!!! ,ale kdo si počká ten se dočká ..aspoň se mám na co těšit :-))

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Leni,děkuji za návštěvy.Tedy to je nadílka.Už se těším, co z toho bude za krásy.Mořský design já můžu.Hezký víkend.

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherná fotka ;) Pastelkové brvy musím také nakoupit, ty nemám :(

    OdpovědětVymazat
  6. To vypadá jak o karnevalu! :o))
    Ale já tohle taky chápu....víme svý, že jo? :o)

    OdpovědětVymazat